MALZEMELER:
½ kg kuru fasulye,1 çay bardağı zeytinyağı,1 adet kuru soğan,1 limonun suyu,1 çay kaşığı tuz,1 çay kaşığı kırmızı pul biber,3-4 adet taze soğan,yarım demet maydanoz,süslemek için 15 adet siyah zeytin.
YAPILIŞI:
Bir gece önceden kuru fasulye soğuk su ile ıslatılır.Sabah düdüklü tencerede 20 dk haşlanır ve süzülür.
½ kg kuru fasulye,1 çay bardağı zeytinyağı,1 adet kuru soğan,1 limonun suyu,1 çay kaşığı tuz,1 çay kaşığı kırmızı pul biber,3-4 adet taze soğan,yarım demet maydanoz,süslemek için 15 adet siyah zeytin.
YAPILIŞI:
Bir gece önceden kuru fasulye soğuk su ile ıslatılır.Sabah düdüklü tencerede 20 dk haşlanır ve süzülür.
Kuru soğan piyazlık doğranır ve tuzlu suda bekletilip,süzülür.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder